EGYEDI SZEMLÉLET

Alapvető szemléletbeli eltérés a legtöbb képviselő céghez képest, hogy cégeink a képviselői feladatok ellátásán túl kiemelt hangsúlyt fektetnek a kommunikációra. Fontos számunkra, hogy ne legyenek megválaszolatlan tulajdonosi kérdések és minden - a társasházzal, vagy saját ingatlannal kapcsolatos – pénzügyi, műszaki, jogi eseményről és eljárásról tájékoztatás és tájékozódási lehetőség legyen biztosítva. A közös képviselet végrehajtó szerv – szolgáltatást nyújt – a tulajdonosok többségének akarata alapján.  Egy jól működő Társasház életében fontos a lakók érdekeit jól ismerő Számvizsgáló Bizottság (továbbiakban: SZB). Minden esetben a Szervezeti és Működési Szabályzatban foglaltak szerint járunk el és igény esetén, szükség szerint módosítatjuk is azt.

Minden tulajdonosi közgyűlési napirendi pont javaslatot továbbítunk az SZB-nak, és amit ezek közül az SZB jóváhagy, azt napirendre tűzzük. Természetesen a SZB összes napirendi pont javaslatát feltétel nélkül napirendre tűzzük. Minden évben annyi közgyűlést tartunk, amennyire igény merül fel. Hisszük, hogy a felvetett problémákra alapvetően a közös képviseletnek a feladata megkeresni a lehetséges megoldásokat, de minden SZB által jóváhagyott megoldási lehetőséget is természetesen (döntési jogoktól függően) a Társasház megfelelő döntési szerve elé tárjuk. Hiszünk abban, hogy a Tulajdonosoknál jobban senki nem tudja eldönteni, hogy nekik mi a legkedvezőbb. SZB-gal folyamatosan – napi szintű - emailes kommunikációt tartunk fenn illetve vezetjük az aktuális problémákat az adott státuszukkal együtt.

Tevékenységet több féle konstrukcióban is  végezzük, maximálisan alkalmazkodva a társasházban kialakult vezetési modellhez.   Nem csak egy féle szervezeti felépítés működhet a társasházakban.  Lehet külön magánszemély, intéző bizottság megválasztva közös képviselői feladatok ellátására, aki(ke)t maximálisan kiszolgálunk információval és szakmai tapasztalatunkkal mint társasházkezelők.  Ebben a típusú szervezeti felépítésben jobban és gyorsabban tud érvényesülni a tulajdonosi akarat szubjektív  kérdésekben.  Nagyobb házainkban - ahol pl. a gépészeti rendszerek állandó személyzetet igényelnek - megjelenik az üzemeltető aki a helyszínen folyamatosan végzi az összes műszaki feladatot. 

Épület és Lakópark
0

Épület és Lakópark

Albetét
0

Albetét

Terület
0

Terület

Elégedett ügyfél
0

Elégedett ügyfél

Segíthetünk? Vegye fel velünk a kapcsolatot!